POČETNA STRANICAMAPA SADRŽAJAPRIJAVA
AUTOSERVIS AUTOLIMARIJA RABLJENI AUTI RENT A CAR VUČNA SLUŽBA PITANJA NOVOSTI O NAMA
POČETNA STRANICA >> AUTOLIMARIJA I AUTOLAKIRNICA
AUTOLIMARIJA I AUTOLAKIRNICA
Autolimarija i autolakiranje Autoservis Jaković pruža uslugu popravaka karoserije i lakiranja. Vršimo kompletne autolimarske radove uključujući popravke na podvozju, izmjene pragova, izvlačenje sitnih udubljenja kao i većih oštećenja. Lakiranje dijelova lima izvodimo u termokomori što garantira visoku kvalitetu i izvorni izgled lakiranih dijelova.

U našoj autolakirnici uklanjamo oštećenja na vozilima koja su nastala u prometnim nezgodama, ili zbog vremenskih nepogoda ili starenja. Surađujemo sa svim osiguravajućim kućama te stoga popravljamo i kasko štete u najkraćem mogućem vremenskom roku. Prilikom preuzimanja vozila od korisnika obavlja se detaljan pregled oštećenog vozila, prilikom kojeg treba utvrditi stupanj i vrstu oštećenja te vrijeme potrebno za popravak. Zatim se određuje koji će dijelovi biti zamijenjeni, a koji popravljeni. U skladu s procjenom oštećenja, karoserija se rastavlja potpuno ili djelomično. Slijedi izravnavanje iskrivljene karoserije i ulegnuća u metalnim dijelovima auta te uklanjanje oštećenja nastalih prilikom mehaničkih udaraca ili korodiranjem. Nakon ugradnje popravljenih i zamijenjenih dijelova slijede završni radovi na karoseriji i zaštita popravljenih dijelova i karoserije u cijelosti.

Da bi mogli obavljati te poslove, naši autolimari poznaju različite vrste konstrukcija karoserija, njihovu namjenu i vrstu izvedbe prema položaju motora. Kod izradbe karoserija i drugih dijelova vozila rade precizna mjerenja. Poznaju materijale koji se rabe za izradbu karoserija, vrste limova i njihove osobine.

Pri izradbi novih karoserija pripremaju lim za karoseriju, ocrtavaju ga, kroje, režu i oblikuju u toplom i hladnom stanju, spajaju zavarivanjem te naknadno obrađuju i zaštićuju. Spajaju elemente karoserije na vozilu. Osim karoserija, popravljaju, izrađuju i zamjenjuju rubnike, blatobrane, i pragove. Demontiraju vrata branika, poklopca motora i prtljažnika. Dijelove auta mehanički čiste, izrezuju trule dijelove, ravnaju utisnute dijelove u vrućem i hladnom stanju. Pripremaju karoseriju za veće radove, ravnaju i rastežu karoseriju mehaničkim i hidrauličkim rastezačima, mjere pri rastezanju. Vrše ručnu i strojnu obradbu, fino poravnavanje i brušenje.

U radu se služe različitim aparatima: toplinskim rezačima metala, hidrauličnim dizalicama, pneumatskim čekićima i ručnim alatima. Rabe i pomična mjerila, mjerne alate i alate za stezanje, a služe se i skicama iz tehničkih priručnika.

Budući da svako vozilo predstavlja nov izazov, autolimari su razvili odgovarajuće metode za svaki novi posao, primjenjujući svoje široko znanje o automobilskim konstrukcijama i tehnikama popravaka.

Vršimo uslugu lakiranja u modernoj termolakirnici. Dakle kompletna usluga limarije i lakiranja je dostupna kod nas. Ukoliko imate kasko osiguranje, dovoljno je da dovezete vozilo, ispunite zahtjev za procjenom u osiguravajućoj kući, i ostalo mi rješavamo. Procjenitelji dolaze kod nas i mi dogovaramo sa njima da se pokrije cjelokupni popravak. Na Vama je da na kraju podignete popravljeno vozilo i zadovoljno nastavite svoju vožnju.

Filtar rabljenih automobila:
Proizvođač:
Model:
Gorivo:
Karoserija:
Cijena:
do HRK
Godina:
do
Kilometraža:
do km
PRETRAŽI
AKCIJE
Servis po nižim cijenama
ON LINE NARUDŽBA
Prijava auta za servis
AUTO-KLUB JAKOVIĆ
Ostvarite pogodnosti
Kontakt informacije:
M.C.Jaković d.o.o
OIB: 70334790491
Sisačka cesta odv.2 br 34 B
10 020 Novi Zagreb
tel. 01 6590-145
fax. 01 6590-146
mob: 091 6590-153
NOVOSTI
AKCIJSKA CIJENA PUNJENJA KLIME !
 Stiže nam ljeto i vrijeme je za provjeru klima uređaja na vašem vozilu !Zamjena ulja u sistemu , obnova plina do 500g , vakumiranje sistema te provjera filtera kabine za samo 99kn !!! Za sve ostale informacije na :01/6590-145...
Diners 2-60 rata
 Erste Card Club je za korisnike Diners Club kartica uveo mogućnost plaćanja do 60 obroka! Riječ je o najbržem i najjednostavnijem potrošačkom zajmu na hrvatskom tržištu uz godišnju kamatnu stopu 9,9% (EKS : 11,09%) i naknad...
Ključni linkovi:
Autoservis, AUTOLIMARIJA, Vučna služba, RENT A CAR, AUTO DIJAGNOSTIKA, Rabljeni auti, SERVIS AUTOMEHANIKE, Popravci motora, Servis kočnica, Autoelektirčarski popravci, SERVIS KLIMA UREĐAJA, SERVIS OVJESA, VULKANIZER
AUTOSERVIS AUTOLIMARIJA RABLJENI AUTI RENT A CAR VUČNA SLUŽBA PITANJA O NAMA Design by Slon-ing